keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Apua tarjolla jättiputki ja jättipalsami talkoiluun

Jättiputken ja jättipalsamin torjunnasta selviää porukalla sutjakkaasti. Puutarhakarkulaisten torjuntatalkoille on luvassa apua koko kesän Pirkanmaalla. Mukavan talkooillan voi järjestää omalle tontille itsekin helposti, sillä apua on nyt saatavissa.

Puutarhakarkulaiset kuriin –hanke tukee talkoiden järjestämistä monella eri tavalla, kun ilmoittaa vaan talkooporukan. Luvassa on työvälineet, tietoisku puutarhakarkulaisen torjunnasta ja vielä ohjaaja neuvomaan työssä. Lopuksi hoidellaan jätteiden kuljetus, keitellään talkookahvit ja ihastellaan porukalla käden jälkeä.

Talkoot voi järjestää vaikka sukulaisille, ystäväpiirille, työkavereille tai kotikadulle samaan tapaan kuin järjestäisi vaikka muutto- tai remonttitalkoita.

Apua tarjotaan ensimmäisenä ehtiville. Kannattaa olla nopea!

Lisää voi kysellä Sampo Juhajoelta 4H:sta puh. 050 320 9635.





8 kommenttia:

  1. Cavilla Singapore’s Commitment has always been to bring quality products and services to you, our customer. Proving that natural is beautiful, Cavilla's focus has been to enhance a person's beauty with natural plant extracts - bringing out the natural dark and thick hair that has defined asian beauty throughout the ages. Cavilla Distributor

    VastaaPoista